Menü megjelenítése

Elérhetőségek


MyraOptika
A Myra Optika Székesfehérvár belvárosában található a Rákóczi út 14-16 szám alatt. Üzletünk tapasztalt, szakképzett kollégákkal és minőségi kiszolgálással igyekszik érdemben javítani az Ön látás problémáján is.

 

Munkatársaink rugalmas árakkal és kellően nagy szemüvegkeret és kontaktlencse kínálattal biztosítják azt, hogy Ön, akár azonnali szolgáltatáshoz juthasson.

 

A Myra Optika rendszeres akcióját Interneten és szórólapon keresztül is terjeszti. Üzletünk az Opticnet Hálózatának tagja.
Az Internet segítségével, folyamatosan elérhetőek munkatársaink és email címünkre érkező megkereséseikre 24 órán belül válasszal szolgálunk.

 

osmrtnice smrtovnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški osmrtnice grude smrtovnice bihac smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac

Egyedi szemüveglencse és szemüvegkeret igényével is forduljon hozzánk bátran, amit csak lehet, azt beszerezzük az Ön számára.


Üzletünkben igyekszünk a lehető legrövidebb határidőn belül elkészíteni a szemüvegét..
Szemorvosunk gyermek és felnőtt szemészetben is több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkezik és optikánk rugalmassága az Ön idejéhez is kellően alkalmazkodni képes.

 


Látogasson meg bennünket és igyekszünk igényeinek megfelelő szolgáltatást biztosítani!


vissza
8000 Székesfehérvár,
Rákóczi út 14-16.
Hétfőtől Péntekig: 9.00-17.30-ig
Szombaton: 9.00-12.00-ig
06 22 315 729

MyraOptika Székesfehérvár - a bolt
Parkolás Parkolás 2 m-re az üzlettől
Akadálymentesített üzlet Akadálymentesített üzlet


Bejelentkezés telefonon

Gyermek és felnőtt szemészet
Egészségpénztárral
is fizethet nálunk
támogatóink